69 locuri de parcare de resedinta scoase la licitatie in Iasi

SONY DSC

Municipalitatea va inchiria si in acest an locuri de parcare de resedinta prin intermediul Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat (DAPPP).

Pana la jumatatea lunii martie vor fi licitate 69 de locuri de parcare in cartierele Nicolina, Dacia, Alexandru cel Bun, Tudor Vladimirescu si Pacurari.

Locurile de parcare pot fi inchiriate de locatarii blocurilor aflate in preajma acestora, dupa ce DAPPP le inventariaza si le numeroteaza. Locatarii persoane fizice nu pot inchiria mai mult de un loc de parcare. Pentru inscrierea la licitatie, locatarii trebuie sa depuna un dosar ce cuprinde copia actului de identitate a doritorului, copia actelor de proprietate sau inchiriere a locuintei, copia actului de proprietate a autoturismului pentru care se doreste locul de parcare si certificatul de atestare fiscala eliberat de DEFPL Iasi. Participantul la licitatie trebuie sa achite taxe totale de 65 lei ce cuprind garantia de participare (50 lei), taxa de participare (5 lei) si pretul documentatiei (10 lei pe loc de parcare).

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine de la sediul DAPPP din str. Smardan nr. 5, cam. 9, parter, telefon 0232/264.246 int. 22 sau 42.

Sursa: Curierul de Iasi

Exprima-ti opinia